Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

GSplit v3.0.1


28.2.09 | ,
Η αυξανόμενη ποιότητα των αρχείων video ή άλλων μέσων προϋποθέτει αποθήκευση μόνο σε σκληρούς δίσκους λόγω του μεγέθους τους και έτσι αντιμετωπίζουμε δυσκολία όταν θέλουμε να μεταφέρουμε ένα High Definition αρχείο video που τραβήξαμε με την νέα μας HD Camera αφού ξεπερνά τα 10 GB.H λύση των Blueray Disks είναι πανάκριβη ενώ τα Double layers DVD's δεν μπορούν να χωρέσουν δεδομένα πάνω από 8,5 Gb. H μοναδική λύση είναι το σπάσιμο του αρχείου σε περισσότερα κομμάτια.Το GSplit! είναι ένας αξιόπιστος splitter που σας επιτρέπει τον τεμαχισμό οποιουδήποτε τύπου αρχείου σε μικρότερα μέρη δίνοντας σας την δυνατότητα να αντιγράψετε τεράστια αρχεία σε CD, σε DVD, σε USB sticks, να τα ανεβάσετε σε διάφορους σέρβερ που έχουν περιορισμούς στο μέγεθος των μεμονωμένων αρχείων, να το στείλετε μέσω email κτλ
Η εφαρμογή αυτή διατήθετε δωρεάν και είναι συμβατή με Windows 98 SE,Win 98,2000,Me,Windows Xp
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 1.5mb


Rapidshare Link: Click To Download The File
Mediafire Link: Click To Download The File


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.