Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Opera 10 international


26.2.09 | ,

Ο Opera Desktop είναι η βασική έκδοση του φυλλομετρητή. Λειτουργεί σε περιβάλλον Microsoft Windows, Mac OS X, σε διανομές Linux, Unix, FreeBSD και Solaris.
Εκτός από την πλοήγηση στον Ιστό, ο Opera παρέχει λειτουργίες ανάγνωσης e-mail μέσω POP3, ανάγνωση RSS Feed και κατέβασμα αρχείου μέσω του ενσωματωμένου BitTorrent. Επίσης έχει λειτουργίες Ad Blocking, Search Plugins, δέχεται widget, έχει προστασία από Antiphising και Malware, Bookmark Manager και έχει ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά και σε πολλές άλλες γλώσσες. Λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με τα plugins της Macromedia , Real Player, Microsoft Media Player, QuickTime, Acrobat Reader, Sun JAVA κ.λπ. Είναι ο πρώτος browser που απέκτησε καρτέλες (tabs) ενώ αρκετές άλλες λειτουργίες του δεν υπάρχουν σε άλλους browsers ή υπάρχουν μόνο ως επεκτάσεις (add-ons).

Υπάρχει επίσης και φορητή έκδοση του Opera Browser (Portable) καθιστά εύκολο να φέρει μαζί με browser σας στο κινητό σας σαν συσκευή αποθήκευσης USB memory sticks, flash drives ή με το κινητό σας τηλέφωνο. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τον portable Opera σε οποιονδήποτε υπολογιστή για να το χρησιμοποιήσετε. Απλά διπλό κλικ για να τρέξει και να αρχίσει η πλοήγηση στο διαδίκτυο σαν κανονική έκδοση Opera Browser.


Opera 10 international
Rapidshare Link: Click To Download The File
Mediafire Link: Click To Download The File
Opera 9.63
Rapidshare Link: Click To Download The File
Mediafire Link: Click To Download The File
Portable edition (9.63)
Rapidshare Link: Click To Download The File
Mediafire Link: Click To Download The File

ή


http://www.opera.com/download/


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.