Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

FreeCommander 2009.02b


18.3.09 | ,
O FreeCommander είναι ένας εύκολος στη χρήση διαχειριστής αρχείων με πάρα πολλές δυνατότητες που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές εργασίες σας στα windows.
Έχει εγγενώς την δυνατότητα δημιουργίας και ανάγνωσης zip & cab αρχείων αλλά και πολλές άλλες δυνατότητες όπως σύγκριση καταλόγων, ένδειξη του μεγέθους των φακέλων, συγχρονισμός φακέλων, αναζήτηση σε συμπιεσμένα αρχεία, ενώ μπορεί να ανοίξει και αρχεία rar.Τον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος μπορείτε να τον αντιγράψετε σε οποιοδήποτε εξωτερικό μέσω αποθήκευσης, ώστε να έχετε το freeCommander μαζί σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή βρεθείτε.Ενα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θυμίζει το παλαιό Norton Commander, και Προσφέρεται εντελώς δωρεάν και για επαγγελματική χρήση.
Συμβατό με: Windows 2K / XP / Vista
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 2,54mb
Homepage: http://www.freecommander.com/


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.