Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Real Player 15


5.3.09 | ,
Ο Real Player είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να βλέπετε και να ακούτε ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα διάφορα θέματα (Clips) όπως αθλητικά γεγονότα, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ειδήσεις, μουσική και ομιλίες.
Σας δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε τα θέματα που θέλετε να έχετε στο κεντρικό σας παράθυρο, για άμεση πρόσβαση, μέσα από το Site του προγράμματος. Επίσης μπορείτε να ακούσετε RealAudio αρχεία και να δείτε RealVideo αρχεία στο Internet ή στο τοπικό σας δίκτυο (LAN) σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να κάνετε DownLoad τα αρχεία στο σκληρό σας δίσκο. Όταν επιλέγετε RealAudio ή RealVideo γίνεται σύνδεση στη σελίδα του ιστού WWW και τότε ανοίγει και παίζει αυτόματα τα αρχεία που επιλέξατε. Σε αυτό βοηθάνε κάποιοι ειδικοί αλγόριθμοι που δημιουργούνται με την εγκατάσταση του προγράμματος. Αυτοί είναι: RealPlayer Plug-In για τον Netscape Browser, RealPlayer Control For ActiveX για τον Internet Explorer Browser και για Visual Basic εφαρμογές και RealAudio Xtra For Shockwave για την
Macromedia Shockwave Movie.
Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή o υπολογιστής σας θα πρέπει να είναι συνδεμένος στο internet.
Συμβατό με όλες τις εκδόσεις windows
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 676Kb (Online instaler)
Homepage: http://europe.real.com/realplayer


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.