Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

VirtualDub v1.9.11


11.3.09 | ,
Ίσως το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Το VirtualDub είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής βίντεο μεγάλης χρησιμότητας για την επεξεργασία στα 32-bit Windows πλατφόρμες (95/98/ME/NT4/2000/XP), κάτω υπό την άδεια GNU General Public License (GPL). Μπορεί να απουσιάζουν λεπτομερείς δυνατότητες για μοντάζ καθώς πρόκειται για ικανοποιητικό editor ίσως όχι όπως το Adobe Premiere, αλλά είναι εξορθολογισμένος για γρήγορες γραμμικές πράξεις πάνω στο βίντεο. Έχει δυνατότητες επεξεργασίας για την επεξεργασία μεγάλου αριθμού αρχείων και μπορεί να παραταθεί με τρίτους βίντεο filters. Το VirtualDub είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να καταγράψετε και να επεξεργάζονται όλα τα αρχεία βίντεο. Το VirtualDub είναι κυρίως προσανατολισμένο προς την επεξεργασία των αρχείων AVI, παρόλο που μπορεί να διαβάσει MPEG-1 και επίσης να χειρίζεται με ευκολία σύνολα BMP εικόνες. . Ουσιαστικά ξεκίνησε ως πρόγραμμα σε γνωστό κολέγιο για να κάνετε κάποια γρήγορη σύλληψη και την κωδικοποίηση που επιθυμεί ο μέσος χρήστης Από εκεί και πέρα ουσιαστικά εξελιχθεί σε ένα σύνολο επαρκών εργαλείω που ενισχύει τον ευπρεπισμό και τον καθαρισμό βίντεο πριν τα εξαγάγουν σε ταινία ή επεξεργασία με κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Συμβατό με: Windows 98/ME/NT/2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 1.62mb
Homepage: http://www.virtualdub.org


Για 32bit Windows κατεβάστε από:

- -


Για 64bit Windows κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

chris-1975 είπε...

ευχαριστω πολυ!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.