Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

VLC Media Player 2.0


5.3.09 | ,
Ο VLC player είναι πιθανότατα ο πιο γνωστός δωρεάν media player . Ο vlc παίζει σχεδόν όλα τα αρχεία ήχου και video που κυκλοφορούν, υποστηρίζει ακόμα και την εισαγωγή υποτίτλων για τις ταινίες σας ενώ παράλληλα δεν δεσμεύει πολύ χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Το πρόγραμμα αυτό καταναλώνει πολύ λίγους πόρους συστήματος, και είναι ιδανικός για όσους έχουν σχετικά παλαιό μηχάνημα. Βέβαια, πέρα του ότι είναι ένας εξαιρετικός player, έχει δυνατότητες να λειτουργήσει ως server ή client για streaming media files μέσω ενός δικτύου ή του ίντερνετ. Τα κόλπα και οι ρυθμίσεις που αφορούν τον ήχο και την εικόνα είναι ατελείωτα, ενώ προσφέρει ακόμα και τη δυνατότητα να βγάλετε screenshot μιας ταινίας κατά την αναπαραγωγή της. Ο vlc συμβαδίζει πλήρως με την ιδεολογία του open source (ανοικτού κώδικα) και είναι διαθέσιμος προς μια πληθώρα λειτουργικών συστημάτων όπως : Windows, OS X, Linux, Unix. Έτσι ακόμα και αν το λειτουργικό σας σύστημα δεν υποστηρίζεται μπορείτε να κατεβάσετε τον πηγαίο κώδικα(source code) και τα απαραίτητα libraries για να το κάνετε compile.Tέλος μπορείτε να κατεβάσετε διάφορα skins από εδώ αλλάζοντας την όψη του player στην μορφή που προτιμάτε..
Συμβατό με: Windows 95/98/2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 20.99Mb
Homepage: http://www.videolan.org


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.