Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Exact Audio Copy 1.0 Beta 3


9.4.09 | ,
Ένας από τους καλύτερους cd-ripper είναι το Exact Audio Copy.Παρέχει αδιαμφισβήτητα το καλύτερο audio extraction κι αυτό διότι πέρα από τα συνηθισμένα burst/paranoid/fast modes παρέχει κι ένα secure που σε προειδοποιεί αν κάτι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια της ripping διαδικασίας και προσπαθεί να το διορθώσει, χωρίς να χρειάζεται να ακούσεις εκ των υστέρων όλα τα mp3 για να τσεκάρεις αν είναι ok.Το μυστικό βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο το πρόγραμμα ανασύρει στοιχείο προς στοιχείο τα bits από το δίσκο ώστε να αντιγραφεί η ηχογράφηση με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια.Πρόκειται για τον πλέον ικανό ripper, ειδικά όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε σκονισμένα και χαραγμένα cd.Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα ripping, το EAC εμφανίζεται να λειτουργεί αργά. Ο λόγος οφείλεται στη δυνατότητά του να διαβάζει τουλάχιστον δύο φορές το ίδιο τμήμα του δίσκου. Όταν εντοπίσει οποιοδήποτε λάθος, επανέρχεται, μέχρι να βεβαιωθεί ότι έχει διαβάσει την ίδια πληροφορία ενώ επιπλέον, λειτουργεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αποδίδει σωστά σε ζωντανές ηχογραφήσεις, χωρίς ενδιάμεσα κενά.Το πρόγραμμα προσφέρει ένα πραγματικά πολύ μεγάλο πλήθος δυνατοτήτων. που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον απλώς ενημερωμένο χρήστη έως και τον επαγγελματία.
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 4,22mb
Homepage: http://www.exactaudiocopy.de


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.