Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

TreeSize Free 2.6


7.5.09 | ,
Ένας γεμάτο από δεδομένα δίσκος εκτός του ότι επιβαρύνει το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητα προβλήματα στα αρχεία σας. Προτείνουμε για τον λόγο αυτό μια ανώδυνη λύση με ένα εργαλείο που όσοι το δοκίμασαν το κράτησαν για πολύ καιρό...Με τη χρήση ενός μικρού, δωρεάν προγράμματος, όπως είναι το TreeSize, μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα του περιεχομένου και του πώς χρησιμοποιείται ο χώρος στον σκληρό δίσκο. Ακολούθως, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα αρχεία.Ανάλογα με το μέγεθος του σκληρού δίσκου και την ταχύτητα του υπολογιστή, το πρόγραμμα θα χρειαστεί λίγα λεπτά για να εκκινήσει, καθώς αναλύει όλα τα αρχεία και τους φακέλους που είναι αποθηκευμένα στο drive.Η ποσότητα άχρηστων αρχείων που συγκεντρώνεται στον σκληρό δίσκο του χρήστη είναι συνήθως τεράστια, όμως μπορείτε να απελευθερώσετε χώρο με τη χρήση του TreeSize...Περισσότερες πληροφορίες εντός του Rar file.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν Εφαρμογή
Filesize: 2.87Mb
Homepage: http://www.jam-software.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.