Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

BySoft FreeRAM 4.0


22.12.09 | ,
Το BySoft FreeRAM είναι ένα μικρό εργαλείο, το οποίο προορίζεται για την βελτιστοποίηση της μνήμης. Μπορεί να κάνει την βελτιστοποίηση της μνήμης αυτόματα ή κατ'απαίτηση του χρήστη. Εργάζόμενος με το πρόγραμμα, μπορεί κανείς να ορίσει τα hotkeys για την απελευθέρωση συγκεκριμένου όγκου της μνήμης σε megabytes ή σε ποσοστό (5%, 10%, 20% ... 80%). Οι πληροφορίες για την χρήση της μνήμης καθώς και των πόρων του επεξεργαστή απεικονίζεται σε μορφή γραφήματος. Η χρήση της εφαρμογής επιταχύνει την εκκίνηση των προγραμμάτων και δίνει τη δυνατότητα εργασίας στον υπολογιστή χωρίς επανεκκίνηση για περισσότερο χρονικό διάστημα. Κατά την λειτουργία του, το BySoft FreeRAM τοποθετείται στην περιοχή των ειδοποιήσεων.
Συμβατό με: Όλες τις εκδόσεις τωνWindows.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 436Κb
Homepage: http://www.bysoft.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.