Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Panda Cloud Antivirus Free Edition 1.5.2


1.12.09 | ,
Μετά απο 3 χρόνια ερευνών, η Panda προσφέρει εντελώς δωρεάν antivirus πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στην cloud αρχιτεκτονική.
Σύμφωνα με την Panda, το Panda Cloud Antivirus θα εκμεταλλεύεται πλήρως την δύναμη της cloud αρχιτεκτονικής, ώστε να βρίσκει και να αναλύει τις νέες απειλές την στιγμή που αυτές παρουσιάζονται (σύμφωνα με την Panda, η μπορεί να βρει μία νέα απειλή μέσα σε έξι λεπτά apo απο τη στιγμή που θα εμφανιστεί στο internet), εξασφαλίζοντας έτσι την ταχύτερη μέχρι τώρα αντιμετώπιση ιών και άλλων απειλών.
Το νέο σύστημα της Panda, ονομάζεται «συλλογική νοημοσύνη» (collective intelligence) και έρχεται να εκμεταλλευτεί ανώνυμα δεδομένα που στέλνονται σε αυτήν απο άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και τα οποία επεξεργάζεται για να διαχειριστεί γύρω στις 50.000 νέες απειλές την ημέρα.
Έτσι, για να μπορέσει να λειτουργήσει το “cloud” αλλά και να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν antivirus, θα πρέπει αν κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή, να συμμετέχετε σε αυτό. Κάτι που είναι προφανές για να μπορέσει η Panda να προσφέρει την εύρεση, ανάλυση και αντιμετώπιση των ιών σε σχεδόν πραγματικό χρόνο!
Σημαντικό:
Στην νέα έκδοση (1.5.1) το setup αρχείο είναι μικρό και απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο κατα την εγκατάσταση για την λήψη στοιχείων.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 694Kb
Homepage: http://www.cloudantivirus.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

poly kalo

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.