Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

COMODO Internet Security 4.1.150349.920


3.1.10 | ,
Το Comodo Internet Security συνδυάζει αντιβιοτικό και τείχος προστασίας μαζί. Μπορεί να σκανάρει αυτόματα τον υπολογιστή σας για ιούς και να τους καθαρίζει όπως και να μπλοκάρει κακόβουλες συνδέσεις. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και την διαμόρφωση του.
Το περιβάλλον του είναι εξαιρετικά προσεγμένο και αν δεν το ξέρεις, δύσκολα μπορείς να φανταστείς ότι πρόκειται για δωρεάν προϊόν ενώ είναι αρκετά ελαφρύ, ειδικά σε σύγκριση με βαριές σουίτες τύπου π.χ. Kaspersky, Panda, Norton και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε παλιά μηχανήματα.Παρέχεται δωρεάν όχι μόνο για προσωπική, αλλά και για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα και σε εταιρικούς χώρους.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 59.86Mb
Homepage: http://www.comodo.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.