Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

FotoSketcher 2.30


8.1.10 | ,
Το FotoSketcher είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε διάφορες μορφές τέχνης, αυτόματα. Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα πορτρέτο, η φωτογραφία του σπιτιού σας ή ένα όμορφο τοπίο σε μια ζωγραφιά, ένα σκίτσο ή ένα σχέδιο, τότε μην ψάχνετε άλλο!!!Το FotoSketcher θα κάνει αυτήν την δουλειά για εσάς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Χάρη στο FotoSketcher μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες και να κάνετε πρωτότυπα δώρα για τους φίλους ή τους συγγενείς σας. Δημιουργήστε κάρτες γενεθλίων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε και εκτυπώστε το ώστε να το κολλήσετε και στον τοίχο σας!!!
Είναι διαθέσιμα διάφορα στυλ όπως: Μολύβι για σκίτσο, στυλό και σχέδιο με μελάνι, διάφορες αποτυπώσεις ζωγραφικής. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την αρχική φωτογραφία σας με απλά εργαλεία (ενίσχυση Αντιθέσης, Προσθήκη κειμένου, απλούστευση εικόνας, αύξηση φωτεινότητας, κορεσμός χρώματος κτλ.)Ένα παράδειγμα μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ
Συμβατό με: Όλες τις εκδόσεις Windows.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 10.96Mb
Homepage: http://www.fotosketcher.com/


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.