Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

LimeWire 5.4.6 Basic


13.1.10 | ,
Το LimeWire είναι το πιο δημοφιλές ομότιμο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων ενώ διαθέτει και Ελληνικό interface. Με περισσότερους από 70 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, το λογισμικό κατεβάζεται εκατοντάδες χιλιάδες φορές καθημερινά και έχει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τo LimeWire χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BitTorrent και το δίκτυο Gnutella για να προσφέρει ασύγκριτα αποτελέσματα αναζητήσεων και υψηλή ταχύτητα λήψης στο χρήστη. Όπως πάντα, το LimeWire αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα την ασφάλεια των χρηστών του και ποτέ δεν ομαδοποιεί spyware (πρόγραμμα υποκλοπής), adware (ανεπιθύμητων διαφημίσεων), ή ιούς.Η λειτουργία του είναι απλή γράψτε στο "ψαχτήρι" την ονομασία υλικού που ψάχνετε και κατεβάστε μέσο των ανάλογων αποτελεσμάτων...Η έκδοση "Basic" διατίθεται δωρεάν ωστόσο αν επιθυμείτε μπορείτε να την αναβαθμίσετε στην "Pro" με το ανάλογο αντίτιμο...
Συμβατό με: Windows NT/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 17.90Mb
Homepage: http://www.limewire.com/


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.