Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Jag Game 0.3.1


23.2.10 | ,

Jag Game


Το JAG παζλ 2D είναι ένα όμορφο, εθιστικό και δωρεάν παιχνίδι για τον ελεύθερο χρόνο σας...Αποτελείται από 50 διαφορετικά επίπεδα ενώ είναι συμβατό με Windows και Linux.Ο στόχος του JAG είναι να σπάσετε όλα τα αντικείμενα του πίνακα που βρίσκονται σε χρωματισμένο (Πράσινο ή Πορτοκαλί) φόντο, πριν τελειώσει ο καθορισμένος χρόνος. Συνεχίστε αυτό έως το τελευταίο επίπεδο και να κερδίστε το παιχνίδι.Υπάρχουν 2 τρόποι για να ξεκινήσετε να παίξετε το παιχνίδι. Το Arcade και το Puzzle. Η διαφορά είναι ότι στο Arcade μπορείτε να πάρετε νέα Bonus για συλλογή στοιχείων, να κάνετε χρήση όλων των εργαλείων, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας ενώ στο Puzzle έχετε μόνο δύο εργαλεία (σφυρί και ρολόι).
Επίσης, σε επίπεδο λειτουργίας Puzzle δεν σταματά το παιχνίδι όταν ο χρόνος τελειώσει και μπορείτε να συνεχίσετε ως να τα καταφέρετε αλλά δεν θα σας δοθούν καθόλου bonus πόντοι αν ο χρόνος είναι στο μηδέν.
Λεπτομερέστερο Ελληνικό οδηγό χρήσης του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε στο Forum της σελίδας μας.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7 .
License:Δωρεάν παιχνίδι

Filesize: 6.98Mb
Homepage: http://jag.xlabsoft.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.