Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

FBackup 4.7.266


31.3.10 | ,
Το FBackup είναι ένα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σας, και επαναφορά αυτών σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χαθούν ή διαγραφούν.
Με την παροχή ενός πολύ απλού interface (διαθέτει και Ελληνική γλώσσα) είναι μια πολύ απλή στη χρήση της εφαρμογή ακόμη και για αρχάριους χρήστες.Μπορείτε να κάνετε εφεδρείες από ολόκληρο δίσκο ή ξεχωριστούς φακέλους, ακόμη και από εξωτερικές πηγές (usb) ενώ μπορείτε να κάνετε to backup σας χειροκίνητα ή αυτόματα δίνοντας χρονοδιάγραμμα...
(Για την εγκατάσταση συνιστάτε να επιλέξετε την Αγγλική Γλώσσα (English) και κατα την διάρκεια της εγκατάστασης να "τικάρετε" και την προσθήκη Ελληνικής για την αποφυγή τυχών "κινέζικων χαρακτήρων" κατά την εγκατάσταση.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 17.6Mb
Homepage: http://www.fbackup.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.