Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Google SketchUp 8


9.3.10 | ,
Το Google SketchUp είναι μια εφαρμογή για 3D μοντελοποίηση, σχεδιασμένο να ικανοποιήσει με απλό τρόπο τις ανάγκες αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, σκηνογράφων κ.α.
Το Google SketchUp σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε όλους τους τύπους τρισδιάστατων σχεδίων. Φανταστείτε ότι αγοράσετε ένα σπίτι και πρέπει να το επιπλώσετε. Mε αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε σε εικονική μορφή και τρισδιάστατο, να αλλάξετε τα έπιπλα, το στυλ, ό,τι θέλετε μέχρι να αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.
Το Google SketchUp συνοδεύεται από μία γκαλερί 3D που σας δίνει τη δυνατότητα να ψάξετε για μοντέλα και να μοιραστείτε τα δικά σας. Πρόκειται για μοντέλα οποιουδήποτε τύπου: έπιπλα, σπίτια, αυτοκίνητα, αγάλματα …
Στα χαρακτηριστικά του Google SketchUp περιλαμβάνονται:
* Ευκολία στη χρήση
* Δυνατότητα εύρεσης τους μέρους του μοντέλου όπου χτυπά ο ήλιος
* Πειραματισμός με χρώματα και υφές
Αν σας αρέσει η διακόσμηση και το σχέδιο, θα διασκεδάσετε με το Google SketchUp.Ακολουθεί ένας κατάλογος από κείμενα της βοήθειας του Google Sketchup που μεταφράστηκαν από το reissis.gr... Από το Autocad στο Google Sketchup , Γρήγορες Συμβουλές , Σχεδιάζοντας στο Sketchup
Συμβατό με: Windows XP / Vista / 7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 37Mb
Homepage: http://sketchup.google.com/


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.