Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Cheez 3.4


29.6.10 | ,
Το Cheez είναι ένα ισχυρό, αλλά εύκολο στη χρήση, εργαλείο αρχειοθέτησης εικόνων. Ο βασικός σκοπός του είναι να διευκολύνει όσους έχουν ψηφιακές φωτογραφικές στην οργάνωση, βελτίωση και διανομή των φωτογραφιών τους. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους συλλογή εικόνων.
Για κάθε εικόνα ή video στη συλλογή σας, το Cheez μπορεί να αποθηκεύει πληροφορίες που εισάγετε εσείς (όπως για παράδειγμα περιγραφή, λέξεις κλειδιά ή ημερομηνία). Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί ένα απλό αρχείο κειμένου (XML φορμά) για αποθήκευση, πράγμα που κάνει την δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων πολύ εύκολη. Η αναζήτηση είναι αναλυτική και πολύ γρήγορη, ενώ άλλες δυνατότητες είναι: βελτίωση φωτογραφιών, εκτύπωση, εμφάνιση εικόνων σε Slideshow, αποστολή με e-mail, δημιουργία Web άλμπουμ, εμφάνιση πληροφοριών Exif και πολλές άλλες. Το Cheez υποστηρίζεται και από Ελληνικό menu και διατίθεται εντελώς δωρεάν.
Συμβατό με: Όλες τις εκδόσεις Windows.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 1.34Mb
Homepage: http://daremon.gr/cheez


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.