Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Prism Video Converter 1.82


9.7.10 | ,
Το Prism Video Converter είναι ένα μικρό άλλα πολύ ισχυρό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων video για τα Windows. Μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία βίντεο από AVI, DIVX, MPG, vob, wmv , 3gp σε avi, asf, wmv, MP4, 3gp και άλλα. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα DVD σας σε πολλές διαφορετικές μορφές.
Το Prism είναι ένα από τα πιο σταθερά και πλήρη βίντεο converter και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλά προσθέστε τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε στη λίστα, επιλέξτε τη μορφή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Convert". Το Prism ακόμη περιλαμβάνει επιλογές κωδικοποιητή προεπιλογής για όλες τις δημοφιλείς συσκευές που το καθιστούν όσο το δυνατόν πιο απλό.
Κατα την εγκατάσταση έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε 4 ακόμη μικρές εφαρμογές "τικάροντας" τα ανάλογα πεδία ή να συνεχίσετε χωρίς να τις συμπεριλάβετε...
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 533Kb
Homepage: http://www.nchsoftware.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Είναι υπέροχο! Το είχα αγοράσει και όταν έβαλα άλλα Windows δεν δεχόταν στοιχεία και κωδικό. Τώρα το έχω πάλι χάρη σε σας. Χίλια ευχαριστώ.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.