Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Runscanner 2.0.0.50


3.7.10 | ,
Κανένα πρόγραμμα anti-virus δεν είναι ασφαλές. Ακόμα και τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς δεν ανιχνεύουν το σύνολο των κινδύνων, αλλά γι' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το Runscanner.
Τρέξτε το πρόγραμμα και θα ξεκινήσει ελέγχοντας όλα τα προγράμματα που εκτελούνται την τρέχουσα στιγμή, όπως και αυτά της εκκίνησης, συγκρίνοντάς τα με μια online whitelist.
Το πρόγραμμα καταγράφει όλες τις τρέχουσες διαδικασίες και σας επιτρέπει να σταματήσετε οποιαδήποτε ύποπτη.
Χρησιμοποιήστε τη διαδικασία kill and rename, για παράδειγμα, ώστε να τερματίσετε μια ύποπτη διαδικασία και ακόλουθα μετονομάστε το εκτελέσιμο αρχείο ώστε να μην μπορεί να εκκινήσει στο μέλλον.
Το Runscanner δημιουργεί, εξάλλου, αντίγραφα ασφαλείας στις αλλαγές που επιχειρεί για να μπορείτε να τις αναιρέσετε αργότερα, σε περίπτωση λάθους (τουλάχιστον αυτή είναι η λογική, μιας και στην περίπτωση που μετονομάσετε ή διαγράψετε κάποιο βασικό στοιχείο των Windows, δεν θα μπορείτε να επανεκκινήσετε το PC σας και να διορθώσετε το πρόβλημα).
Επιπλέον, στην περίπτωση που δεν μπορείτε να ανακαλύψετε ποιο είναι το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να δημιουργήσετε αναφορές, τις οποίες θα ποστάρετε online ώστε να λάβετε συμβουλές από άλλους χρήστες.(by pathfinder.gr)
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 1.58Mb
Homepage: http://www.runscanner.net


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.