Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

LocatePC 1.5.0


2.9.10 | ,
Υπάρχουν πολλά προγράμματα προστασίας του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή σε περίπτωση κλοπής, με τα περισσότερα να επικεντρώνονται από την μία στην διασφάλιση και απόκρυψη των δεδομένων σας και από την άλλη στον εντοπισμό και ανεύρεση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Το εντελώς δωρεάν πρόγραμμα LocatePC, δίνει έμφαση στην δεύτερη κατηγορία αντικλεπτικών λογισμικών με τον πιο απλό διακριτικό τρόπο. Αφού κάνετε δήλωση ότι ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής έχει κλαπεί, την επόμενη φορά που θα ανοίξει θα στείλει αυτόματα Email σε διεύθυνση (συμβατή με POP mail) της επιλογής σας, περιέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό του από τις αρχές.
Το LocatePC, είναι κατασκευασμένο να λειτουργεί ανώνυμα και κρυφά στον υπολογιστή σας, χωρίς να εμφανίζεται στο σύστημα και έτσι δεν πρόκειται να εντοπιστεί εύκολα και να απενεργοποιηθεί. (Αναδημοσίευση από pctrella.blogspot.com)
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7 (Εκτέλεση ως διαχειριστής)
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 224Kb
Homepage: http://iconico.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.