Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Screencast-o-Matic


5.9.10 | ,
Το screen cast είναι η καταγραφή κινήσεων που κάνετε στον υπολογιστή σας και η αποθήκευση σε μορφή video...Υπάρχουν διάφορα προγράμματα για αυτήν την δουλειά άλλα είτε μπορεί να σας δυσκολεύουν είτε να παρέχουν άθλια ποιότητα και να δυσκολεύουν πολύ την παρακολούθησή τους.
Η λύση για ένα καλό και εύκολο screen cast είναι το Screencast-o-Matic.
Το Screencast-o-Matic είναι μια Online εφαρμογή για screen cast με πολύ μεγάλες δυνατότητες όπως για παράδειγμα η εγγραφή σε ποιότητα HD (1280Χ720) και η προσθήκη κύκλου περιμετρικά του κέρσορα για τον καλύτερο εντοπισμό του.Το Screencast-o-Matic σας παρέχει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε το αρχείο που θα καταγράψετε σε μορφή MP4 ή αν θέλετε να το ανεβάσετε απευθείας στο YouTube με μοναδικό περιορισμό ένα μικρό watermark της εφαρμογής σε μια γωνιά του βίντεο.
Η δημιουργία των δικών σας οδηγών βίντεο είναι πλέον παιχνιδάκι...
http://www.screencast-o-matic.com


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.