Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Ninite.com


8.10.10 | ,
Το Ninite είναι μια δημοφιλής δωρεάν υπηρεσία που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα setup αρχείο με πολλές εφαρμογές της επιλογής σας.Πολύ χρήσιμο μετά από κάθε format ή αγορά νέου υπολογιστή αφού για να περάσετε μία-μία τις εφαρμογές σας θα χρειαζόσασταν να επισκεφτείτε πολλές ιστοσελίδες και και να κάνετε αρκετά restart.
Υποστηρίζει δεκάδες δημοφιλείς εφαρμογές όπως Firefox, OpenOffice, Adobe Reader, Java, Flash, Skype, Irfanview, CDburnerXP, Avast, Ad-Aware, Gom player και δεκάδες άλλες ακόμη γνωστές εφαρμογές.
Το Ninite θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει τις εφαρμογές της επιλογής σας αυτόματα στην γλώσσα του υπολογιστή σας αποτρέποντας την εγκατάσταση διαφόρων toolbars ή άχρηστων προγραμμάτων που συνοδεύονται μαζί με τα κύρια προγράμματα αναγνωρίζοντας την κατάληλη έκδοση για το σύστημά σας (32 & 64bit).
Η χρήση του είναι απλή και για τους ποιο αρχάριους χρήστες:
1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Ninite.com
2. Επιλέξτε "τικάροντας" όποιες εφαρμογές σας ενδιαφέρουν
3. Πατήστε την εικόνα "Get installer" και θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το setup αρχείο.Όταν θελήσετε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που διαλέξατε απλά τρέξτε αυτό το setup αρχείο και το Ninite θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς...


http://ninite.com


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.