Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Norton PC Checkup 2.0.6.10


2.10.10 | ,
Το Norton PC Checkup είναι μία δωρεάν εφαρμογή η οποία ελέγχει του υπολογιστή σας για όλα τα θέματα ασφάλειας και επιδόσεων και σας δίνει μια εμπεριστατωμένη έκθεση για την υγεία του υπολογιστή σας.
Μετά από τον έλεγχο που πραγματοποιεί στον υπολογιστή, σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εγκατεστημένο λογισμικό προστασίας από ιούς, το firewall, τις ενημερώσεις για το σύστημα και τη συνολική απόδοση του συστήματος, τον αριθμό των εφαρμογών που εκτελούνται, τα προσωρινά αρχεία, το κακόβουλο λογισμικό (ιούς, Trojans, spyware, κ.λπ.), καθώς και το επίπεδο της ασύρματης ασφάλειας, αν αυτή υπάρχει.
Η εφαρμογή μπορεί να καθοριστεί ώστε να εκτελείται σε ημερήσια, εβδομαδιαία, ή μηνιαία βάση και να σας ενημερώνει για την κατάσταση του υπολογιστή σας.
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 12.30Mb
Homepage: http://us.norton.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.