Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

SafeHouse Explorer Encryption free 3.01


20.10.10 | ,
Έχετε αρχεία ή φακέλους στον υπολογιστή σας που σε καμιά περίπτωση δεν θέλετε να τα δουν κάποιοι άλλοι; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε το SafeHouse Explorer ένα πολύ δυνατό εργαλείο που παρέχεται δωρεάν και μας επιτρέπει να κλειδώνουμε με κωδικό, τα αρχεία και τους φακέλους μας.
Η λογική του είναι να δημιουργούνται εικονικές περιοχές στον υπολογιστή στις οποίες κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο όταν γνωρίζει τον κωδικό. Έτσι μπορεί να δημιουργήσουμε έναν μεγάλο τόμο ή πολλούς μικρούς.
Αφού κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, πρέπει να πατήσουμε το κουμπί New Volume για να δημιουργήσουμε τον κρυφό μας τόμο.
Στη συνέχεια μέσω του My Computer ή του Windows Explorer θα εμφανίζεται ένας νέος τόμος στον οποίο μπορούμε να αποθηκεύσουμε ότι θεωρούμε σημαντικό.
Το πρόγραμμα είναι πολύ χρήσιμο και για κλείδωμα αρχείων σε εξωτερικούς δίσκους και USB sticks ενώ διάφορους βίντεο-οδηγούς χρήσης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ (by digitalnews.gr)
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 1.20Mb
Homepage: http://www.safehousesoftware.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.