Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

NANO AntiVirus 0.14.0.5


7.11.10 | ,
Το NANO AntiVirus μας έρχεται από την Ρωσία το οποίο αν και σε beta έκδοση είναι μια ισχυρή και προηγμένη εφαρμογή σχεδιασμένη για να σας παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο του συστήματός δίνοντάς σας έτσι εγγύηση για την ασφάλεια των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας σας. Παρέχει προστασία από κάθε είδους ιούς, Trojans, worms και άλλα επικίνδυνα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων κρυπτογραφημένων και πολύμορφων παραλλαγών τους.
Το NANO AntiVirus υποστηρίζει την σάρωση ακόμη και σε συμπιεσμένα αρχεία ενώ επίσης ανιχνεύει νέους τύπους malware μέσω της ανάλυσης της συμπεριφοράς του συστήματος σας...Διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον, καταναλώνει λίγους πόρους από το σύστημα, ενώ παρέχετε με Αγγλικό και ρωσικό menu και υψηλή ταχύτητα σάρωσης.
Η εφαρμογή βρίσκεται σε Beta στάδιο οπότε κατά την πρώτη χρήση του θα σας ζητηθεί ένα username και μια ηλεκτρονική διεύθυνση για να αποκτήσετε μια 3μηνη καταρχήν άδεια χρήσης του προγράμματος.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 57.91Mb
Homepage: http://www.nanoav.ru


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.