Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

WirelessNetView 1.30


12.11.10 | , ,
Το WirelessNetView είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα το οποίο τρέχει στο παρασκήνιο, και να παρακολουθεί τη δραστηριότητα των ασύρματων δικτύων γύρω σας. Σε κάθε δίκτυο που εντοπίζει, εμφανίζει πληροφορίες SSID, Ποιότητας Σήματος, MAC Address, Detection counter, συχνότητας καναλιού, αριθμού καναλιού, τύπο προστασίας και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες.
Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε WirelessNetView, απλά "τρέξτε" την εφαρμογή και θα δείτε στο κύριο παράθυρο της εφαρμογής να εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα ασύρματα δίκτυα που θα εντοπιστούν στην περιοχή σας. Ο κατάλογος θα ενημερώνεται αυτόματα κάθε 10 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που θα υπάρχουν, ενώ αν εντοπιστούν νέα ασύρματα δίκτυα, θα προσθέτονται στον κατάλογο..
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7. (Στα XP προτείνεται η εγκατάσταση του KB918997 update)
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 44Kb
Homepage: http://nirsoft.net


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.