Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Double Driver 4.1


26.12.10 | ,
Το Double Driver είναι ένα πολύ απλό και χρήσιμο εργαλείο, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε και να πάρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των drivers που είναι εγκατεστημένοι στα Windows.
Η εφαρμογή αναλύει το σύστημά σας και παραθέτει τα πιο σημαντικά στοιχεία του κάθε driver, όπως η έκδοση, ημερομηνία, πάροχος, κλπ. Οι οδηγοί που θα βρεθούν μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν (όλοι μαζί ή κατ'επιλογή) και να επαναχρησιμοποιηθούν εύκολα σε μεταγενέστερο στάδιο με μία κίνηση.
Πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που δεν διαθέτετε cd με τους drivers του υπολογιστή σας άλλα ακόμη και αν έχετε θα σας εξοικονομήσει αρκετό χρόνο...Το Double Driver είναι απλό στη χρήση για κάθε χρήστη, δεν απαιτεί εγκατάσταση και σε περιβάλλον Vista & Win7 θα πρέπει να το εκτελείται ως διαχειριστές (δεξί κλικ & run as administrator).
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7 (32 & 64bit).
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 2.07Mb
Homepage: http://www.boozet.co.cc


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.