Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Πως ανεβάζουμε .Js αρχεία στο Google Code?


12.12.10 | ,

Πολλοί Bloggers θα έχουν συναντήσει κατά καιρούς κάποια πολύ ενδιαφέροντα tip για το Blog τους άλλα δυσκολεύονται να τα χρησιμοποιήσουν λόγο ότι απαιτείται να κάνουν host κάποια js (Javascript) αρχεία.
Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες οι οποίες δέχονται τέτοιου είδους αρχεία (Fileave, 4shared κ.α.) άλλα στις δωρεάν υπηρεσίες τους έχουν κάποιους περιορισμούς με κυριότερο το bandwidth...
Με τον παρακάτω οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να ανεβάσουμε js αρχεία στο Google code έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με τα js που θα ανεβάζετε ή ακόμη και με αυτά που ήδη χρησιμοποιείτε (Unlimited Bandwidh).

1. Κάνετε Log-in στον Google λογαριασμό σας και στην συνέχεια πηγαίνετε στο Google Code Hosting.2. Πατήστε στο "Create a new project" συμπληρώστε την φόρμα με τα δικά σας στοιχεία όπως έκανα πχ εγώ στην παρακάτω εικόνα και στο τέλος πατήστε "Create project" :3. Η επόμενη καρτέλα που θα εμφανιστεί θα είναι όπως η παρακάτω εικόνα.
Πατήστε από εκεί "Downloads" και μετά "New Download"4. Στο επόμενο βήμα ανεβάζετε το js αρχείο που θέλετε...Δώστε μια μικρή περιγραφή του αρχείου σας στο "Summary", πατήστε "Browse" (Αναζήτηση), επιλέξτε το αρχείο από τον δίσκο σας και μετά ανεβάστε το πατώντας "Submit file"5. Αφού ανεβεί κάντε κλικ στο js αρχείο και στην επόμενη καρτέλα πάρτε το direct link του αρχείου (Δεξί κλικ στο αρχείο & αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού) το οποίο και θα χρησιμοποιήσετε στο Blog σας...
Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


3 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

pan de lees είπε...

magako, ηταν πολυ κατατοπιστικο...και πολυ χρησιμο

Ανώνυμος είπε...

φιλε magako καλησπερα .

στη δημοσίευση σου καλά τα λες αλλά η google άλλαξε λίγο τα πράγματα δώσε μια βοήθεια π.χ δεν βλέπω πουθενά Downloads
τι κάνουμε που παμε τωρα.

Freeware-tools. Net είπε...

Δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι....Κανονικά εμφανίζονται όλα.
Κάπου κάνεις λάθος....

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.