Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Resize images online


18.12.10 | ,
Ιστοσελίδες για να αλλάξετε το μέγεθος εικόνων υπάρχουν πολλές.Κάποιες από αυτές όμως ίσως είναι λίγο πολύπλοκες στη χρήση για αρχάριους χρήστες ενώ προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες δυσκολεύοντας έτσι το έργο τους...
To Resizeimagesonline.com Επικεντρώνεται στο Resize και στο Rotate (περιστροφή) των εικόνων με πολύ απλή διαδικασία...Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και πατήστε στο "Αναζήτηση" (Browse) επιλέξτε από τον υπολογιστή σας την εικόνα που θέλετε να κάνετε resize.Στην συνέχεια επιλέξτε αν θέλετε κάποιο από τα έτοιμα project ή δώστε το μέγεθος που εσείς θα θέλατε να έχει η εικόνα σας επιλέγοντας "Free scale" και δίνοντας το επιθυμητό ύψος & πλάτος.
Τέλος επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε rotate την εικόνα σας.
Οι επιλογές είναι: Not (Να μην γίνει), Right (Δεξιά), Left (Αριστερά), Upside down (Το Πάνω κάτω).
Πατήστε "Resize" και η εικόνα σας θα αποκτήσει το μέγεθος που επιλέξατε.Για να αποθηκεύσετε την νέα εικόνα στον υπολογιστή σας πατήστε στο "Save this image on your computer" ή ποιο απλά δεξί κλικ στην εικόνα & αποθήκευση.

Αν δεν θέλετε να εμπλακείτε με προγράμματα για να κάνετε resize τις εικόνες σας το Resizeimagesonline είναι μια πολύ καλή και απλή λύση...http://resizeimagesonline.com


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.