Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

SpeedyFox 1.6


14.2.11 | ,
O Mozilla Firefox είναι ένας πολύ γρήγορος και σταθερός browser άλλα με την πάροδο του χρόνου σε πολλούς χρήστες αρχίζει και γίνεται "βαρύς" και αργός.
Η αιτία που συμβαίνει αυτό είναι ο κατακερματισμός του προφίλ της βάσης δεδομένων.Το SpeedyFox είναι ένα μικρό δωρεάν εργαλείο το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Η μέθοδος που χρησιμοποιεί το SpeedyFox είναι 100% ασφαλές για το προφίλ σας (π.χ. bookmars, κωδικούς πρόσβασης, κτλ.), είναι καλά τεκμηριωμένη, έχει δοκιμαστεί σε εκατομμύρια υπολογιστές και με την συχνή χρήση της εφαρμογής (συνιστάται 1-2 φορές την εβδομάδα θα διαπιστώσετε σαφή βελτίωση του Firefox σε όλα τα επίπεδα.
Η χρήση του είναι πολύ απλή...Το μόνο που έχετε να κάνετε αφού τρέξετε την εφαρμογή είναι να πατήσετε το κουμπί "Speed Up Firefox".Η διαδικασία βελτιστοποίησης μπορεί να διαρκέσει από 5 λεπτά έως μία ώρα ανάλογα με το πόσο μεγάλες είναι βάσεις δεδομένων σας.(Κατα την διαδικασία αυτή ο Firefox θα πρέπει να είναι κλειστός).
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 464Kb
Homepage: http://www.crystalidea.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.