Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

ALLPlayer 4.5


20.3.11 | ,
To AllPlayer είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα παρακολούθησης ταινιών με υπότιτλους. Έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των γνωστών media format και επιπλέον την εύρεση και ανανέωση των τελευταίων ενημερώσεων για όλα τα codecs. Ακόμα και στη περίπτωση προβλήματος, όπως η αδυναμία ανοίγματος μιας ταινίας, το ALLPlayer μέσω του LiveUpdate θα βρει το κατάλληλο codec και θα αναπαράγει την ταινία. Το πρόγραμμα έχει επίσης την δυνατότητα εύρεσης υποτίτλων αυτόματα, τόσο στην Ελληνική γλώσσα όσο και σε όλες τις υπόλοιπες.
Σε αντίθεση με τους περισσότερους players, το AllPlayer δεν είναι overlay του MediaPlayer. Χρησιμοποιεί απευθείας το DirectX, κάτι το οποίο του δίνει την δυνατότητα να κάνει αναπαραγωγή οποιαδήποτε ταινία.
Ο ALLPlayer έχει τύχει παγκόσμια αναγνώριση και βραβεύτηκε τόσο για την ποιότητα του άλλα και όσο για τις καινοτομίες που εισαγάγει στον χώρο της αναπαραγωγής video.
Μειονεκτήματά του η χρονοβόρα διαδικασία εγκατάστασης, η κατανάλωση αρκετών σχετικά πόρων στο σύστημα και η προσθήκη θυγατρικών εφαρμογών (ALLConverter PRO) στο αρχείο εγκατάστασης (Το οποίο πάντως μπορείτε να το αποεπιλέξετε κατά την εγκατάσταση ώστε να μην προστεθεί στο σύστημά σας ή ποιο απλά να κατεβάσετε την Portable έκδοση του προγράμματος).
Ο ALLPlayer είναι ο πρώτος player που εφαρμόζει το σύστημα των έξυπνων υποτίτλων (Smart subtitles), το οποίο αναλύει και ελέγχει το μέγεθος του κειμένου κάθε γραμμής και προσαρμόζει ανάλογα την διάρκεια του. Με αυτή την δυνατότητα, δεν θα χάσετε κείμενο ποτέ ξανά ενώ βλέπετε μια ταινία.
Κάποιες φορές το κείμενο προχωρά πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνουμε να δούμε το τέλος της πρότασης. Το σύστημα των έξυπνων υποτίτλων εξαφανίζει αυτό το πρόβλημα.

Οδηγίες χρήσης "smart subtitles":

1. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του Allplayer: Δεξί click στον player - "Ρυθμίσεις"('Preferences').
2. Μετά -> 'Subtitles' -> 'Intelligent subs management'.
3. Επιλέξτε: 'Intelligent subtitles', ρυθμίστε την ταχύτητα ανάγνωσης σας και μετά 'save changes'.

Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 17.62Mb
Homepage: http://www.allplayer.org


Κατεβάστε από:

- -
Κατεβάστε Την Επίσημη Portable Έκδοση.


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.