Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

1by1 Audio Player 1.74


5.5.11 | ,
Ο 1by1 είναι ένας πολύ χρήσιμος audio player που κατά την προσωπική μας άποψη δεν θα πρέπει να λείπει από κανέναν υπολογιστή.
Με μέγεθος μόλις 152Kb και ελάχιστη κατανάλωση πόρων στο σύστημα είναι η ιδανική λύση κάθε χρήστη για την αναπαραγωγή των μουσικών του αρχείων.
Παρόλο το μικρό του μέγεθος ο 1by1 διαθέτει ένα πολύ έξυπνο και ευέλικτο περιβάλλον είναι πολύ εύχρηστος και χρησιμοποιώντας τον δεν χρειαστεί ποτέ ξανά να επεξεργαστείτε τις playlists σας.
Σύρετε τον φάκελο με την μουσική σας μέσα στην εφαρμογή (ή επιλέξτε τον μέσο του προγράμματος) και η αναπαραγωγή των μουσικών αρχείων θα ξεκινήσει αυτόματα.Διαθέτει resume play οπότε αν τον κλείσετε και τον ανοίξετε ξανά η αναπαραγωγή θα συνεχιστεί από το σημείο που είχε σταματήσει.
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7. (Εκτέλεση ως διαχειριστής)
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 152Kb
Homepage: http://mpesch3.de1.cc/


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.