Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Climsy 2.5.1


2.5.11 | , ,
Το Climsy είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία θα μπορέσετε και καταγράφετε και να διαμοιράζετε εύκολα και γρήγορα εικόνες από την οθόνη του υπολογιστή σας.
Οι περισσότεροι χρήστες για να πραγματοποιήσουν μια παρόμοια εργασία χρησιμοποιούν κάποια προγράμματα για να καταγράψουν εικόνες από την οθόνη του υπολογιστή τους και στην συνέχεια ανεβάζουν τις συγκεκριμένες εικόνες σε διάφορους image hosts όπως το Tinypic, Pixelup κτλ άλλα κάτι τέτοιο απαιτεί αρκετό χρόνο και μια σχετική ταλαιπωρία στον χρήστη.
Με το Climsy μπορείτε να μοιράσετε τις καταγεγραμμένες εικόνες σας με ένα μόλις κλικ...
Εγκαταστήστε την εφαρμογή, πατήστε το πλήκτρο "Print screen" στο πληκτρολόγιό σας και το climsy θα σας ενημερώσει για την καταγραφή εικόνας της οθόνης σας.
Μπορείτε αν θελήσετε να επεξεργαστείτε την καταγεγραμμένη εικόνα (Π.χ. τεμαχίζοντας κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι της, προσθέτοντας κείμενο και διάφορα εφέ) ή απλά να την ανεβάσετε και αντιγράφοντας τον σύνδεσμο που θα σας δοθεί να την διανέμετε ακέραια όπου επιθυμείτε.
Μπορείτε να ρυθμίσετε το climsy έτσι ώστε να χρησιμοποιεί για το ανέβασμα των εικόνων σας το climsy.com (που είναι το προκαθορισμένο) το Imageshack.us ή το Dropbox.Η εφαρμογή διατίθεται επίσημα και σε Portable έκδοση ενώ μπορείτε να δείτε την λειτουργία του και σε Flash πατώντας ΕΔΩ
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 979Kb
Homepage: http://www.climsy.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.