Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

digital defender Antivirus Free 2.0


29.5.11 | ,
Ένα Anti-virus σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από κανένα ηλεκτρονικό υπολογιστή. Με την χρήση του όμως συχνά τον καταντά να είναι "αργός" ενώ τα περισσότερα Anti-virus μπερδεύουν ειδικά τους αρχάριους χρήστες κατά την χρησιμοποίησή τους με το πολύπλοκο περιβάλλον εργασίας που διαθέτουν.
Το digital defender Antivirus μπορεί να μην είναι αυτήν την στιγμή τόσο δημοφιλές άλλα βάση των δυνατοτήτων του θα πρέπει να θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα δωρεάν αντιϊκά προγράμματα.Διαθέτει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς και spywares σε πραγματικό χρόνο, η βάση δεδομένων του ενημερώνεται καθημερινά, είναι "πανάλαφρο" και το κυριότερο είναι πολύ απλό στη χρήση του για κάθε χρήστη.
Το digital defender Antivirus διαθέτει πολύγλωσσο menu (Δυστυχώς όχι ακόμη Ελληνικό) και οι περιορισμοί που έχει η δωρεάν του έκδοση θεωρούνται ασήμαντοι (Μη δυνατότητα προγραμματισμένης σάρωσης, μία συνολική καθημερινή ενημέρωση αντί πολλών ωριαίων που έχει η Pro έκδοση).
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7. (32 bit and 64bit)
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 6.76Mb
Homepage: http://www.digital-defender.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.