Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

LibreOffice 3.3.2 [Ελληνικό]


23.5.11 | ,
Το LibreOffice είναι μία περιεκτικότατη, επαγγελματικού επιπέδου, σουίτα παραγωγικότητας Γραφείου, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν και εναλλακτικά αντί του Microsoft office!
Υπάρχει μία ήδη σχηματισμένη, ευρύτατη βάση ικανοποιημένων χρηστών του LibreOffice, σε παγκόσμιο επίπεδο, και διατίθεται σε περισσότερες από 30 γλώσσες (Μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά) και για όλα τα μείζονα Λειτουργικά Συστήματα, περιλαμβανομένων των GNU/Linux (Debian, Ubuntu, Fedora, Mandriva, Suse, ...), του Mac OS X και των Microsoft Windows.
Τι το εξαιρετικό υπάρχει στο LibreOffice;
* Είναι ελεύθερο και δωρεάν – χωρίς ανησυχίες σχετικά με τα κόστη των αδειών.
* Χωρίς γλωσσικούς φραγμούς – διατίθεται σε ένα μεγάλο αριθμό γλωσσών, και ολοένα και περισσότερες συνεχίζουν να προστίθενται.
* Δημόσια Άδεια LGPL – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, να το παραμετροποιήσετε, να το "πειράξετε" και να το αντιγράψετε, με πλήρη και δωρεάν υποστήριξη χρηστών, και υποστήριξη προγραμματιστών/ developers, από την δραστήρια διεθνή μας κοινότητα και από την μεγάλη μας ομάδα έμπειρων προγραμματιστών.
* Το LibreOffice είναι ένα project Ανοικτού Κώδικα, προωθούμενο από την κοινότητα (community-driven) : η ανάπτυξή του παραμένει ανοιχτή σε νέα ταλέντα και νέες ιδέες, ενώ το Λογισμικό μας χρησιμοποιείται και ελέγχεται καθημερινά, από μία πολυάριθμη και αφοσιωμένη κοινότητα χρηστών.
* Φυσικά, και εσείς οι ίδιοι, μπορείτε να εμπλακείτε και να επηρεάσετε την μελλοντική του ανάπτυξη.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 214Mb (+12Mb Gr help pack)
Homepage: http://www.libreoffice.org


Κατεβάστε από:

-


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.