Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Sticky Notes 2.3


8.5.11 | ,
Το Sticky Notes είναι μια μικρή εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να "κολλήσετε" σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας των Windows. Τα Sticky notes είναι ακριβώς όπως τα post-it. Σημειώστε τις υποχρεώσεις σας, τα μηνύματα, τις ιδέες, αριθμούς τηλεφώνων, γενέθλια σε μια σημείωση και κολλήστε τα στην επιφάνεια εργασίας για να μην τα ξεχνάτε.
Μια σημείωση μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε. Μπορείτε να τις αλλάξετε το μέγεθος, να προσθέσετε "ξυπνητήρι" για να ενημερωθείτε την κατάλληλη στιγμή ενώ μπορείτε να τις ρυθμίσετε μόνιμα "on top" ή να κρύβονται όταν περνάτε πάνω τους τον κέρσορα για να μην σας παρεμποδίζουν ή ακόμη και να τις αφαιρείτε από την επιφάνεια εργασία σας έχοντας ρυθμίσει το "ξυπνητήρι" ως μοναδική υπενθύμιση.
Στις σημειώσεις σας μπορείτε να προσθέσετε όποιο τίτλο θέλετε, το περιεχόμενο του σημειώματος μπορεί να μορφοποιηθεί με χρησιμοποίηση συνδέσμων , έντονης γραφής, Λίστας, κτλ. ενώ έχετε την δυνατότητα εισάγετε κείμενο ή να αποθηκεύσετε σημειώσεις από/σε αρχεία txt με ένα κλικ.
Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση και καταναλώνει μηδενικούς πόρους στο σύστημά.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7. (Εκτέλεση ως διαχειριστής)
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 492Kb
Homepage: http://www.igorv.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.