Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Makeovr.com


12.6.11 | ,
Το Photoshop σίγουρα το γνωρίζετε όλοι, πως επίσης θα γνωρίζετε τις τεράστιες δυνατότητές του άλλα και το ότι δυστυχώς θα πρέπει να έχετε ασχοληθεί μαζί του πάρα πολύ για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε έστω και στοιχειωδώς.
Το Makeovr.com έρχεται να σας δώσει την λύση παρέχοντάς σας δωρεάν κάποια πολύ σημαντικά project για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας όπως η αλλαγή χτενίσματος και χρώματος των μαλλιών, απώλεια βάρους, γήρανση-αντιγήρανση, αλλαγή ενδυμάτων. μακιγιάζ κτλ. εύκολα και και απλά με λίγα μόνο κλικ.
Μπορείτε να πειραματιστείτε με δείγματα εικόνων που υπάρχουν στην σελίδα ή να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τις δικές σας φωτογραφίες.Τα αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις είναι εντυπωσιακά...
http://makeovr.com


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Καλό φαίνεται.
Δείτε και το Fotoflexer, είναι σχετικά εύκολο στη χρήση και κάνει πολύ καλή δουλειά.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.