Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Rainbow Folders 2.05


16.6.11 | ,
Το Rainbow Folders είναι ένα πρόγραμμα παρόμοιο με το Icolor Folder.
Η ιδιότητά του είναι να προσθέτει στους φακέλους σας τον χρωματισμό που θέλετε ώστε να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους και να τους εντοπίζετε ευκολότερα.Η κύρια διαφορά του με το Icolor Folder είναι ότι το Rainbow Folders δεν σας προσφέρει απλά κάποια προκαθορισμένα χρώματα για να διαλέξετε άλλα σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τον χρωματισμό που επιθυμείτε και επίσης έχει καλύτερη συμβατότητα με τα windows 7.
Εγκαταστήστε την εφαρμογή, κάντε δεξί κλικ στον φάκελο που θέλετε να χρωματίσετε και επιλέξτε "Rainbow Folders".Στην συνέχεια επιλέξτε τον τύπο εικονιδίου που θα έχει ο φάκελός σας (Classical 9x, Typical XP, Modern Vista), επιλέξτε το χρώμα του μετακινώντας τις μπάρες χρωματισμού και πατήστε στο "Colorise".O φάκελός σας θα διαμορφωθεί άμεσα σύμφωνα με τις επιλογές σας (Στα windows 7 θα χρειαστεί και μια απλή επανεκκίνηση των windows).
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 783Kb
Homepage: http://www.english.aionel.net


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.