Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

3DP chip 11.08


22.8.11 |
Το 3DP Chip είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα τους πιο πρόσφατους drivers για τον υπολογιστή σας, αποκτώντας έτσι την σταθερότητα και αξιοπιστία που χρειάζεστε.
Η εφαρμογή επίσης θα εντοπίσει και θα εμφανίσει αυτόματα τις πληροφορίες για την CPU, την μητρική πλακέτα, την κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου που έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.
Για να αποφύγετε την εγκατάσταση διαφημιστικών toolbar κτλ κατά την εγκατάσταση του προγράμματος "αποεπιλέξτε" τα ανάλογα πεδία στο μενού εγκατάστασης.Επίσης έχει αναφερθεί ότι κάποια Antivirus μπορεί να χτυπήσουν λάθος συναγερμό κατά την εγκατάσταση πράγμα που αν σας συμβεί δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει μιας και το 3DP chip είναι μια καθαρή και αξιόπιστη εφαρμογή.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 520Kb
Homepage: http://www.3dpchip.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.