Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

e-Business Card - Blogger Template


4.8.11 | ,
Σχεδίαση: Bloggermint.com
Περιγραφή: Η e-Business Card είναι ένα πρότυπο με το οποίο μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε την ηλεκτρονική επαγγελματική σας κάρτα.Επίσης σας παρέχει την δυνατότητα να ενσωματώσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter εμφανίζοντας τα τελευταία νέα που δημοσιεύεται στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο...
Σχετικά Βοηθήματα:
1. Για να αλλάξουμε την εικόνα του συγγραφέα πηγαίνουμε "Επεξεργασία HTML" και πατώντας Ctrl + F βρίσκουμε τον σύνδεσμο:

http://3.bp.blogspot.com/_ubwIhqPcR6M/TUWWTOU81CI/AAAAAAAABI8/mWQbhk1iClc/s1600/frank default.jpg
Και τον αντικαθιστούμε με τον σύνδεσμο της εικόνας που θα περάσουμε.

2. Για να αλλάξουμε το όνομα του συγγραφέα πηγαίνουμε "Επεξεργασία HTML" και πατώντας Ctrl + F βρίσκουμε τον σύνδεσμο:
<span class='name'><h3>Franklin Manuel</h3></span>
Και τον αντικαθιστούμε το Franklin Manuel με το όνομα που θέλουμε.

3. Για να αλλάξουμε το βιογραφικό μας κείμενο πηγαίνουμε "Επεξεργασία HTML" και πατώντας Ctrl + F βρίσκουμε τον σύνδεσμο:
<span class='bio'>I am a web designer and front-end web developers. Loves iPhone hacking.</span>
Και τον αντικαθιστούμε το I am a web designer and front-end web developers. Loves iPhone hacking. με το βιογραφικό κείμενο που θέλουμε.

4. Για να αλλάξουμε τους συνδέσμους που οδηγούν στην σελίδα μας και στο email μας πηγαίνουμε "Επεξεργασία HTML" και πατώντας Ctrl + F βρίσκουμε τον σύνδεσμο:
<span class='web'><b>Web : </b><a href='http://www.bloggermint.com'>www.bloggermint.com</a></span>
<span class='mail'><b>Mail : </b><a href='mailto:bloggermint@gmail.com'>bloggermint@gmail.com</a></span>
</div>
Και τον αντικαθιστούμε με τα www.bloggermint.com & bloggermint@gmail.com με τα αντίστοιχα δικά μας.

5. Για να αλλάξουμε τους συνδέσμους που οδηγούν στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα που υπάρχουν στο πρότυπο πηγαίνουμε "Επεξεργασία HTML" και πατώντας Ctrl + F βρίσκουμε τον σύνδεσμο:
<div class='socials'>
<ul>
<li><img src='http://1.bp.blogspot.com/_b8IA1ajBJG8/TUWUKn-HWWI/AAAAAAAAB5Q/LQ6Jx6xKmH4/s1600/facebook.png'/><a href='http://www.facebook.com/franklin.lawrence'>Facebook</a></li>
<li><img src='http://2.bp.blogspot.com/_b8IA1ajBJG8/TUWULifkzoI/AAAAAAAAB5g/w9VT38dst4Y/s1600/twitter.png'/><a href='http://twitter.com/bloggermint'>Twitter</a></li>
<li><img src='http://4.bp.blogspot.com/_b8IA1ajBJG8/TUWUKbwn8WI/AAAAAAAAB5I/aGX4TO7eNl4/s1600/myspace.png'/><a href='#'>MySpace</a></li>
</ul>
</div>
Και αντικαθιστούμε με τους συνδέσμους των Facebook,Twitter και Myspace που υπάρχουν με τους αντίστοιχους δικούς μας.Αν δεν έχουμε λογαριασμό στα συγκεκριμένα site μπορούμε να δώσουμε κάποιον άλλο σύνδεσμο (πχ forum, Msn κλτ.) και να αλλάξουμε φυσικά το ανάλογο εικονίδιο.

6. Για να εμφανιστούν στο κάτω πλαίσιο της κάρτας οι δικές μας δημοσιεύσεις του Twitter πηγαίνουμε "Επεξεργασία HTML" και πατώντας Ctrl + F βρίσκουμε τον σύνδεσμο:
<div class='tweets'>
<ul id='twitter_update_list'>
<script src='http://twitter.com/javascripts/blogger.js' type='text/javascript'/>
<script src='http://twitter.com/statuses/user_timeline/bloggermint.json?callback=twitterCallback2&amp;count=1' type='text/javascript'/>
</ul>
</div>
Και αντικαθιστούμε την λέξη bloggermint με το username που διαθέτουμε στο Twitter.Αν δεν διαθέτουμε λογαριασμό στο Twitter μπορούμε να αντικαταστήσουμε ολόκληρο τον συγκεκριμένο κώδικα με κάτι άλλο....Πχ ένα κυλιόμενο μήνυμα (δείτε Demo)Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


2 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Secra είπε...

Καλό κολπάκι. Ευχαριστούμε

Secra είπε...

Μόνο ένα λαθάκι πρέπει να έχεις στο πρώτο λινκ που δίνεις για αντικατάσταση.
Ανάμεσα στα frank και default πρέπει να βάλεις ένα +
:)

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.