Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Secret disc 1.35


29.8.11 | ,
Το Secret disc είναι μια πολύ χρήσιμη και δωρεάν εφαρμογή με την οποία θα μπορέσετε να "κρύψετε" τα αρχεία σας από άλλους χρήστες του υπολογιστή σας.Πιο συγκεκριμένα το Secret disc δημιουργεί ένα κρυφό τομέα στον δίσκο σας, όπου και θα μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας.Ο τομέας αυτός θα είναι "αόρατος" σε οποιονδήποτε χρήστη του υπολογιστή σας και θα εμφανίζεται μόνο πληκτρολογώντας μέσο της εφαρμογής τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης.
Η χρήση του είναι απλή ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες.
Τρέξτε την εφαρμογή (Προαιρετικά μπορείτε να συμπληρώσετε όνομα και ένα email για να λαμβάνετε νέα σχετικά με την εφαρμογή) και όταν σας ζητηθεί ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης (Φωτο 1).
Ο κωδικός αυτός θα σας χρειαστεί για κάθε λειτουργία της εφαρμογής (Εμφάνιση & απόκρυψη δίσκου, Ρυθμίσεις κτλ) οπότε προσέξτε να τον ξεχάσετε.
Επιλέξτε "Unlock" και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε.Πηγαίνοντας τώρα στην περιοχή "Ο υπολογιστής μου" θα δείτε ότι εκτός από τον/τους δίσκους που είχατε, έχει δημιουργηθεί ένας ακόμη με την ονομασία Τοπικός δίσκος (X:) (Φωτο 2)
Εκεί μπορείτε να μεταφέρετε κάθε αρχείο που θέλετε να προστατέψετε.Αφού μεταφέρετε τα αρχεία σας, επιλέξετε "Lock" και ο Τοπικός δίσκος (X:) θα είναι πλέον αόρατος για κάθε χρήστη.
Το Secret disc είναι η πιο απλή, γρήγορη και ιδανική λύση για να προστατέψετε προσωπικά σας αρχεία από φίλους ή ακόμα και τεχνικούς που μπορεί κάποια στιγμή να χειριστούν τον υπολογιστή σας...
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 2.0Mb
Homepage: http://privacyroot.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


3 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο, λιτό, ελαφρύ αλλά....ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ! Ο καθένας που θα προσπαθήσει να μπει με ένα απλό κλικ μπορεί να μου καταστρέψει όλα όσα έχω. Θα μείνω με το Folder lock! Εκτός και αν βελτιωθεί η ασφάλειά του!

Γιώργος είπε...

Τι εννοείς 'θα μπει με ένα απλό κλικ.' Αφού θα το κλειδώσεις με κωδικό πρόσβασης δεν μπορεί να μπει κανείς μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο όταν τρέχεις την εφαρμογή για να ξεκλειδώσει ζητάει κωδικό. Υπάρχει όμως μια επιλογή "επαναφορά" (αν θυμάμαι καλά (το απεγκατέστησα και δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λέει)) είναι σαν το "forgot my pass" στα site. Εκεί το κλικάρεις και βγαίνει ένα μνμ που σου λέει πως ότι έχεις μέσα θα χαθεί. Αν πατήσεις άκυρο καλώς... αν όμως πατήσεις το ΟΚ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!! Το πρόγραμμα επαναφέρεται και ξαναδημιουργείς τον δίσκο από την αρχή με καινούριο κωδικό. Τα δεδομένα σου όμως ξέχνατα!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.