Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

FindSubtitles 1.0


23.9.11 | , ,




Το Find Subtitles είναι μια μικρή άλλα πολύ χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή η οποία δημιουργήθηκε από την ομάδα του FindSubtitles.com.
Αποστολή του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ψάχνοντας στις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων υποτίτλων στον κόσμο, να σας οδηγήσει εύκολα και γρήγορα στους κατάλληλους (και τέλεια συγχρονισμένους) υπότιτλους για την κάθε ταινία που έχετε αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας.Η χρήση του δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου.
Κάνετε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο, μεταφέρετε το ποντίκι στην επιλογή "Find subtitles" και επιλέξτε την γλώσσα των υποτίτλων που σας ενδιαφέρει.Η εφαρμογή θα αναλάβει να σας μεταφέρει στον κατάλληλο χώρο για να κατεβάσετε τους ανάλογους υπότιτλους.
Σημείωση: Κατα την διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής επιλέξτε Compact αντί Full instalation και αποεπιλέξτε τo πεδίο "Facemoods" για την αποφυγή εγκατάστασης διαφημιστικών εφαρμογών.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 1.58Mb
Homepage: http://www.findsubtitles.eu


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.