Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Kaspersky TDSSKiller 2.6.7.0


11.10.11 | ,
Το TDSSKiller είναι ένα βοηθητικό εργαλείο που δημιουργήθηκε από την Kaspersky με σκοπό τον καθαρισμό του υπολογιστή σας από διάφορους τύπους Rootkit (Alureon Rootkit.Win32.TDSS, TDSServe και Tidserv).
Rootkit είναι είναι ένα πρόγραμμα (ή μια σειρά από προγράμματα) το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κρύβει την παραβίαση ενός συστήματος. Είναι δύσκολο να εντοπιστεί και να εξαλειφθεί με τα κοινά Anti-virus άρα ο τακτικός έλεγχος με anti-rootkit εργαλεία δεν θα πρέπει να αμελείται.
Η χρήση του είναι απλή.Αρκεί να πατήσετε την εντολή "Scan" και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα έχει σαρώσει το σύστημά σας.Αν κατά το τέλος της σάρωσης βρεθούν αμφίβολα αρχεία μπορείτε να τα διαγράψετε ή να τα θέσετε σε καραντίνα ενώ απαιτείται μια επανεκκίνηση του συστήματός σας για την ολοκλήρωση της ενέργειας.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 1.47Mb
Homepage: http://support.kaspersky.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.