Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

KRyLack Burning Suite Free


22.10.11 | ,
Το KRyLack Burning Suite είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους οπτικό δίσκο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καλύτερα στοιχεία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εγγραφής δίσκων στην αγορά, σε ένα ενιαίο πακέτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει κάθε χρήστη του.
Πιο συγκεκριμένα το KRylack Burning Suite σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Data, Audio & Video cd/dvd/Blue ray/Hd Dvd, να κάνετε rip μουσικά cd, να δημιουργήσετε iso αρχεία, να δείτε πληροφορίες σχετικά με την συσκευή εγγραφής σας και να διαγράψετε επανεγγράψιμους δίσκους.
Το KRyLack Burning Suite Free διανέμεται δωρεάν για οικιακή ή εμπορική χρήση ωστόσο έχει και κάποια μειονεκτήματα με σημαντικότερο την υποχρεωτική προσθήκη της Babylon toolbar κατά την εγκατάστασή του ακόμη και αν αποεπιλέξετε το ανάλογο πεδίο της (Costum installation).
Μπορείτε φυσικά να απεγκαταστήσετε στην συνέχεια την συγκεκριμένη toolbar και να έχετε επιτέλους μια δωρεάν ολοκληρωμένη σουίτα εγγραφής στον υπολογιστή σας.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 3.58Mb
Homepage: http://www.krylack.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.