Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Pale Moon 7.0.1


29.10.11 |
Ο Pale Moon είναι είναι ένας περιηγητής-κλώνος του Mozilla Firefox ο οποίος έχει επικεντρωθεί στην ταχύτητα και την σταθερότητα κατά την διάρκεια της περιήγησης σας.Ταχύτατος και σταθερός με μικρότερη κατανάλωση μνήμης και πλήρη αξιοποίηση απόδοσης επεξεργαστών ο Pale Moon δείχνει να αποδίδει πολύ καλύτερα από τον φημισμένο περιηγητή της Mozilla. Μετά την αφαίρεση περιττών για τους περισσότερους χρήστες χαρακτηριστικών όπως π.χ. ο γονικός έλεγχος, ο Pall Moon θεωρείται ότι αποδίδει ως και 25% καλύτερα από τον Firefox.
Προερχόμενος 100% από τον Firefox, o Pale Moon παρέχει τα ίδια επίπεδα ασφαλείας και είναι συμβατός με κάθε πρόσθετο ή θέμα που θα χρησιμοποιούσατε σε αυτόν.Προεγκατεστημένη υπάρχει μόνο η Αγγλική γλώσσα, άρα θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Ελληνικό γλωσσικό πακέτο για να τον κάνετε Ελληνικό...Το πως θα το δείτε στον παρακάτω οδηγό:

  • Ανοίγετε τον Pale Moon, κατεβάζετε το Ελληνικό γλωσσικό πακέτο (el.xpi) που αναλογεί στην έκδοση σας και το κάνετε εγκατάσταση.
  • Δεν κάνετε επανεκκίνηση τον περιηγητή όταν σας ζητηθεί.
  • Πληκτρολογήστε την μπάρα διευθύνσεων φράση about:config και πατήστε enter.
  • Βρείτε την ρύθμιση general.useragent.locale γράφοντας την στον τομέα "Filter"
  • Κάνετε διπλό κλικ στο Us που είναι η προεγκατεστημένη γλώσσα.Διαγράφετε το Us και γράφετε el
  • Αποθηκεύστε και επανεκκινήστε τον Pale Moon.
Παρέχετε επίσημα και σε Portable έκδοση (Αγγλική έκδοση). Αν θελήσετε να μεταφέρετε το προφίλ σας (σελιδοδείκτες, addon, θέματα κωδικούς κτλ) από τον Firefox στον Pale Moon μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το Pale Moon profile migration tool

Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 11.17Mb
Homepage: http://www.palemoon.org


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.