Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Wireless Network Watcher 1.31


6.10.11 | ,
Το Wireless Network Watcher είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα το οποίο σαρώνει το ασύρματο δίκτυό σας και εμφανίζει μια λίστα με τους υπολογιστές και τις συσκευές που είναι συνδεδεμένοι πάνω του.
Συγκεκριμένα για κάθε υπολογιστή ή συσκευή που εντοπίζει, θα σας παρουσιάζει τις διευθύνσεις IP & MAC, την εταιρία που κατασκεύασε την κάρτα δικτύου και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή ενώ σας παρέχει την δυνατότητα να εξάγετε την λίστα σε αρχεία Html, Xml, Csv, Txt άλλα και σε Exel μέσω copy-Paste.
Το Wireless Network Watcher παρέχεται επίσημα σε εγκαταστάσιμη άλλα και σε Portable έκδοση και τέλος σας σας παρέχει την δυνατότητα να το "Ελληνοποιήσετε" αποσυμπιέζοντας και τοποθετώντας στον φάκελο εγκατάστασης, το Ελληνικό γλωσσικό πακέτο...(Τον φάκελο εγκατάστασης συνήθως θα τον βρείτε στο C:\Program Files\NirSoft).
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 250Kb
Homepage: http://www.nirsoft.net


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.