Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Perfect365 V1.0


9.11.11 |
Όποια και αν είναι η γνώμη σας σχετικά με τις φωτογραφίες μοντέλων ή πολιτικών που δημοσιεύονται σε διάφορα περιοδικά και έχουν επεξεργαστεί ψηφιακά, σίγουρα κάποιες φορές θα θέλατε να κάνετε κάποια απλή βελτίωση μιας φωτογραφίας σας.Το Photoshop είναι ένα πολύ καλό εργαλείο, αλλά είναι ακριβό, σύνθετο και για επαγγελματίες.
Η ArcSoft παρουσίασε μία νέα εφαρμογή που λέγεται Perfect365. Δεν πρόκειται για κλασσική εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας. Δεν έχει βούρτσες, πένες, σβήστρες κ.λ.π. Έχει μόνο επιλογές που έχουν να κάνουν κατευθείαν με το αποτέλεσμα.Έτσι με λίγα κλικ και χωρίς Photoshop μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά το αποτέλεσμα μιας φωτογραφίας.
Το Perfect365 είναι δωρεάν αλλά μπορεί να σώσει αρχεία μέγιστης ανάλυσης 600×600 pixes. Για υψηλότερη ανάλυση θα πρέπει να πληρώσετε 29.99 δολάρια για την έκδοση για Windows. (Πηγή: www.digitalnews.gr)
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 23.86Mb
Homepage: http://www.perfect365.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.