Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Rapidtyping 4.2


22.11.11 | ,
Αν κάποια στιγμή σας ζητούσανε να προτείνετε ένα πρόγραμμα εκμάθησης πληκτρολόγησης με το το τυφλό σύστημα, οι περισσότεροι σίγουρα θα γνωρίζατε και θα συστήνατε μόνο το Ramtype.Δεν είναι το μοναδικό πρόγραμμα του είδους όμως...
Το Rapidtyping είναι μια δωρεάν εφαρμογή εκμάθησης τυφλού συστήματος.Η εφαρμογή μέσο μιας σειράς εύκολων μαθημάτων θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας πιο γρήγορα & αποτελεσματικά από ποτέ.Το RapidTyping παρέχει ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον εργασίας με δυνατότητα επιλογής Ελληνικού menu & πληκτρολογίου, δυνατότητα πολλαπλών χρηστών, επιλογές για αρχάριους,μέτριους & έμπειρους χρήστες, επιλογή ήχων κατά την πληκτρολόγηση κ.α.
Η εφαρμογή παρέχεται επίσημα σε εγκαταστάσιμη άλλα και σε Portable έκδοση.Αυτήν την στιγμή η τελευταία έκδοση του προγράμματος είναι η 4.2 ενώ παρέχετε και η 4.3 σε beta έκδοση.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 5.78Mb
Homepage: http://www.rapidtyping.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.