Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Prey 0.5.3


3.12.11 |
Το Prey είναι μια μικρή και εύχρηστη εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να μπορείτε να παρακολουθείτε και να εντοπίζετε το κινητό σας τηλέφωνό ή τον φορητό σας υπολογιστή σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.
Το project βασίζεται στην εγκατάσταση ενός μικροσκοπικού παράγοντα στην συσκευή σας, ο οποίος αναμένει σιωπηλά κάποιο απομακρυσμένο σήμα σας για να ενεργοποιηθεί και να σας δώσει μέσο WIFI ή GPS τις σχετικές πληροφορίες εντοπισμού. Οι πληροφορίες αυτές αφορούν την θέση, την κατάσταση υλικού και δικτύου ΄ή ακόμη και φωτογραφίες μέσω της κάμερας της συσκευής σας.
Μέσο του Prey μπορείτε επίσης να επεμβείτε στις ρυθμίσεις του Thunderbird ή του Outlook διαγράφοντας τους κωδικούς σας ή "κλειδώνοντας" ολοκληρωτικά τον υπολογιστή σας.Η εφαρμογή είναι "ελαφριά" και δεν θα επιβαρύνει το σύστημα σας ενώ εκτός από την έκδοση για windows διατίθενται εκδόσεις για Adroid, Ubuntu, Mac OS, Linux και iOS.Δείτε στο παρακάτω βίντεο έναν αναλυτικό οδηγό χρήσης.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 5.34Mb
Homepage: http://preyproject.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.