Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Toolwiz Care 1.0.0.400


24.1.12 | ,
Το Toolwiz Care είναι μία δωρεάν σουίτα εργαλείων, σχεδιασμένη ειδικά για την συντήρηση και επιτάχυνση του συστήματός σας.
περιλαμβάνει λειτουργίες έλεγχου, καθαρισμού, επιτάχυνσης, ανασυγκρότησης και γενικά περισσότερα από 40 ισχυρά εργαλεία για τη βελτίωση των επιδόσεων του υπολογιστή σας.
Η συγκεκριμένη σουίτα εργαλείων είναι σχεδιασμένη για όλα τα επίπεδα των χρηστών PC από αρχάριους μέχρι προχωρημένους ενώ η ομάδα του Toolwiz εγγυάται στους χρήστες ότι Toolwiz care θα παραμείνει δωρεάν για πάντα.
Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο Disk Cleaner θα καθαρίσει όλα τα άχρηστα αρχεία.
 • Το εργαλείο Registry Cleaner θα κάνει το σύστημα πιο σταθερό με τον καθαρισμό των "κακών" καταχωρήσεων μητρώου.
 • Το Registry Defrager θα ανασυγκροτήσει το μητρώο, κάνοντας ολόκληρο το σύστημα τρέχει πιο γρήγορα και πιο ομαλά.
 • Το History Cleaner θα προστατεύει το απόρρητο του χρήστη διαγράφοντας όλη την πρόσφατη δραστηριότητα και δεν θα αφήσετε ποτέ ξανά ίχνη πίσω σας.
 • Το Fast Defrger θα ανασυγκροτήσει τον σκληρό σας δίσκο αποτρέποντας την δημιουργία κατακερματισμένων αρχείων
 • Η ενότητα Checkup παρέχει μια πλήρη έκθεση του συστήματος του υπολογιστή και επιτρέπει στο χρήστη να διορθώσει όλα τα προβλήματα με ένα απλό κλικ.
 • Η έκθεση Boot εμφανίζει το χρόνο εκκίνησης του συστήματος του χρήστη. Προσφέρει μια λεπτομερή λίστα των διεργασιών που φορτώνονται από την εκκίνηση του υπολογιστή σας.
 • Το Startup Optimizer επιτρέπει στο χρήστη να απενεργοποιήσει ή να καθυστερήσει την φόρτωση προγραμμάτων που εκκινούν με τα windows.
 • Το Game Booster επικεντρώνεται σε κάθε πόρο του συστήματος σχετικό με τα παιχνίδια. Διακόπτει προσωρινά τις περιττές υπηρεσίες των Windows, καθαρίζει τη μνήμη RAM και αυξάνει τις επιδόσεις του επεξεργαστή.
 • Το Password Generator πρόσβασης δημιουργεί υψηλής ασφάλειας κωδικούς πρόσβασης με κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και σύμβολα στίξης.
 • Το File Undelete διασφαλίζει την ανάκτηση των δεδομένων που διαγράφονται οριστικά από τον Κάδο ανακύκλωσης με ή χωρίς τη βοήθεια των πλήκτρων SHIFT + DELETE.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7 (32&64bit).
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 3.91Mb
Homepage: http://www.toolwiz.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.